wekos logo

Wekos

Wekos staat bekend om perfecte synthese tussen vakmanschap voor detail en industriële professionaliteit.

Wekos creëert, dankzij een oprechte passie en jarenlange ervaring in de sector, keukens en thermische fornuizen waarin de glorieuze traditie van made in Italy samenkomt met de meest innovatieve hightech-oplossingen, waarbij ze zich gemakkelijk verplaatsen tussen klassieke vormen en modern design.

Filosofie

Uniciteit, harmonie, innovatie: Wekos heeft van de exclusiviteit van totaal aanpasbare oplossingen een roeping gemaakt. Een vlag van de elegantie en het prestige van een handgemaakt product dat perfect in elke omgeving kan worden geïntegreerd. Een constante inzet voor het zoeken naar vormen, materialen, details en oplossingen.

Ontwerp
WEKOS is in staat om klanten, interieurontwerpers en architecten tevreden te stellen – zelfs de meest veeleisende – door “op maat gemaakte” keukeninrichtingen te bestuderen in zowel wand- als eilandversies. De projecten, tot in de puntjes afgewerkt, omvatten kookelementen, afzuigkappen en accessoires van Wekos of bekende A-merken. Een ruime keuze aan materialen en ontwerpen voor keukenmeubels maken het aanbod compleet: deuren met een klassiek of modern design, materialen variërend van roestvrij staal tot metaal gelakt in RAL-kleuren op aanvraag, tot stevig en meer traditioneel meubelplaathout. Producten van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs zijn de sleutel tot het succes van onze producten.