De Manincor

Kwaliteit, degelijkheid, betrouwbaarheid en aandacht voor detail zijn het resultaat van meer dan 180 jaar ervaring. De technologische, milieu- en ontwerpbehoeften zijn in de loop van de tijd veel veranderd, DeManincor heeft deze evolutie gevolgd en ondersteund, met behoud van de passie en het vakmanschap.

De keuken van DeManincor, gekenmerkt door superieure degelijkheid en efficiëntie, kwam meteen bij veel Italianen in huis: het doel was van begin af aan niet alleen de huizen maar ook de harten van de mensen te verwarmen. Gedreven door deze passie en versterkt door een product met unieke kwaliteiten, is tegelijkertijd een lange weg afgelegd van ondernemersontwikkeling. Die ijverige werkplaats waar het allemaal begon, is gaandeweg omgevormd tot een grote fabriek en zijn de fornuizen niet meer weg te denken uit de Italiaanse keukens.

VUUR

Sinds 1828 heeft vuur onze ambachtelijke, technologische, ondernemende en ecologische passie aangewakkerd en ons ertoe aangezet om continu te verbeteren.

5 GENERATIES

Al 5 generaties lang wordt de oude traditie van de smeden vertaald in kunst, degelijkheid, waarde, waarbij innovatie en aandacht voor detail vakkundig worden gecombineerd.

100% GEMAAKT IN ITALIË

Elk van de producten draagt ​​met trots het merkteken van Italiaanse uitmuntendheid en wordt gemaakt in de fabriek in Trento.

RELATIE
MET DE KLANT

Wij geloven in langdurige relaties, zoals onze keukens: luisteren en een vertrouwensrelatie vormen de basis van ons werk.